Baccarat

Hur Man Spelar Baccarat Online: Regler, Tips Och Annat Nyttigt

För spelare som tidigare inte har provat på att spela baccarat kan det vid första anblicken verka enformigt och tråkigt, men det är så långt ifrån sanningen man kan komma. För den insatte vet att det fängslande med spelet består i att välja en av de tre insatser som erbjuds och sedan helt enkelt följa med i vilken utgång det blir på korten. Och medans detta pågår sitter spelaren där och kan inte någonting för att påverka hur det hela slutar! Om du också tycker om spänning bör du snarast prova på att spela online baccarat och sedan förstå vad det är vi pratar om. Du kommer inte att ångra dig, vågar vi lova.

Hur man spelar baccarat

Att lära sig spela baccarat är förhållandevis enkelt och det kräver inte så lång tid för att sätta sig in i hur spelet fungerar och vari dess charm ligger. Det huvudsakliga syftet med spelet är att gissa rätt, vem kommer att vinna – spelaren eller dealern. Möjligheten att göra sin satsning på att rundan slutar oavgjort finns också. Och därpå göra sin satsning på den man tror kommer att ta hem spelet.

  • Punto: här gör man satsningen på att spelaren kommer att ta hem spelet. Vid rätt gissning ger detta alternativ 1:1 i utdelning.
  • Banco: denna satsning är på att dealern kammer hem rundan och vid rätt gissning är utdelningen 19:12.
  • Tie: spelrundan står utan segrare och slutar istället oavgjort. Detta inträffar mera sällan och därför är utdelningen även högre än för övriga alternativ, 8:1 eller 9:1.

Vad det gäller själva spelprocessen så vinner den som vid kortutdelningen lyckas att få ihop den poängsumma som ligger närmast talet nio. Efter att alla insatser är gjorda delar dealern ut två kort till sig själv och sin motståndare. Resultatet av denna utdelning kommer att avgöra vem det är som står som segrare. Enligt spelets regler motsvarar valörerna 2 till 9 samma värde som sin siffra, medan ess är lika med 1, kung, dam, knäckt och tio är detsamma som noll poäng. Om spelaren lyckas få en kortkombination som exakt landar på 9 poäng kallas denna naturlig.

Men vad händer då om det totala värdet av de två korten överskrider 9? I sådana fall drar man bort 10 poäng från den totala summan så att totalen sedan landar på under 9 poäng.

Sammanfattning

När man spelar baccarat finns det en optimal strategi som man kan prova att utnyttja. Den består i att man oftare satsar på att dealern kommer att kamma hem rundan. Detta för att statistiken visar att det är just han som oftast vinner. Och satsningar på en oavgjord utgång bör man begränsa till ett minimum då detta inträffar ytterst sällan. För att prova och se att denna strategi faktiskt är den mest optimala kan du prova att spela online baccarat gratis utan insatser med riktiga pengar till en början. Det är ett bra sätt att sätta dig in i spelet utan någon som helst press, se mönster i hur utgången oftast blir. Prova detta först, utan krav på registrering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *